Wellness-hemmotteluhoidot

Mieli ja keho
Rentoutumista ja mielenrauhaa
Hyvää oloa kokonaisvaltaisesti

Tule hemmotteluhoitoon tai anna lahjaksi ihana elämys!

Tänä haasteellisena aikana on tärkeää huolehtia itsestä ja läheisistä.
Wellness Sarin kokonaisvaltaiset hyvän olon hoidot auttavat jaksamaan arjessa.
Ne ovat aina suosittuja myös hemmottelevina lahjakorttihoitoina.
Lahjakortit voi ostaa verkkokaupastamme tai tilata sähköpostitse hoitola@ihonhoitokeskus.fi.

SPA-hemmotteluhoito käsille ja jaloille

Täydellistä hemmottelua ja hyvää oloa käsille ja jaloille. Hoito rentouttaa, lämmittää ja pehmittää kuivaa ihoa. Ammattimaiset hierontaotteet vaivuttavat sinut leijuvaan rentouteen.
Hoito on mieltä ja ihoa hoitava (ei sisällä kynsien hoitoa tai kovettumien poistoa).

Bambuhieronta

Koe vaikuttava uutuus!

Bambukeppihieronta rentouttaa mielen ja lihakset koko kehosta. Aktivoi verenkiertoa, parantaa lihasten ja kudosten tasapainoa. Vartalon ihoa ravitsevat öljyt hoitavat kuivaa ja veltostunutta ihoa. Miellyttävä Bambuhoito on saatavana 1.12.2020 lähtien.

Ihanaa hemmottelua jaloille

Haluatko kulkea kevyin askelin? Tämä rentouttava hoitokokonaisuus vilkastuttaa tehokkaasti koko jalkojen lymfanestekierron ja kosteuttaa pehmittäen kuivan ihon. Hoitoalue on reidet, sääret ja jalkaterät (ei kynnet). Hoito ei sovi voimakkasti suonikohjuisille jaloille eikä sydänsairauksia omaaville.

Aroma-lymfahieronta

Aroma-lymfahieronta on naisille ihanteellinen kevyt hieronta, jossa rentoudut täydellisesti. Hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa, lymfakiertoa ja rentouttaa mielen sekä kehon. Hieronnassa laadukas luomuöljy pehmittää vartalon ihon kimmoisaksi. Eteeriseksi öljyksi hoitoon voit valita esim. metsäisen Mänty-aromin, rentouttavan Laventeli -aromin tai piristävän Sitrus -aromin. Valinta on sinun!

Reiki

Reikihoito rentouttaa ja tasapainottaa kokonaisvaltaisesti mieltä ja kehoa. Syvä rentoutuminen aktivoi kehon omia puolustusmekanismeja, lisää sen vastustuskykyä ja lisää luovuutta. Ole hetki läsnä vain itsellesi!

Olo on kuin uudestisyntyneellä!
Airi R.