Tärkeä asiakasohjeistus 11.12.

Varmistaaksemme miellyttävän ja turvallisen asioinnin kaikille Ihonhoitokeskuksen asiakkaille, olemme ottaneet seuraavat käytännöt voimaan:

Hoitolan pintojen ja työvälineiden puhtauteen on panostettu huomattavasti koko vuoden ajan. Nyt myös ilmanlaatu on entistä raikkaampi ja paras mahdollinen uuden erikoisilmanpuhdistimen ansiosta. Liikkeessä palvellaan vain yhtä asiakasta kerrallaan ja tyhjät välit pidetään edelleen voimassa ajanvarausten välillä.

HUOMIO! Edellytämme nyt jokaiselta asiakkaalta kasvomaskin käyttöä hoitolassa asioidessa. Suu-nenämaski on pidettävä kasvoilla jo hoitolaan sisään tullessa. Tämä ohjeistus koskee myös tuoteostoksilla kävijöitä, jalka- ja vartalohoitoasiakkaita jne.

Kasvohoitoasiakkaiden tulee poistaa maski vain kasvojen hoitokäsittelyn ajaksi. Kasvohoitojen sisältöä on muutettu vastaamaan suositusta ettei maskiton lähikontakti kestä yhteensä yli 15 minuuttia. Tämän vuoksi asiakkaiden tulee joko saapua hoitolaan ilman meikkiä tai puhdistaa itse meikit käsien pesun yhteydessä hoitolassa ennen hoitoa. Suosimme valohoitoja, kuorintoja ja naamioita, joiden vaikutusajalla kosmetologi on turvavälin päässä asiakkaasta. Kosmetologisi käyttää aina maskia/visiiriä ja kertakäyttökäsineita. Olemme jo kaikki tottuneet maskin käyttöön, mutta jos oma maski on unohtunut matkasta, saa hoitolan ovelta ostaa yksittäiskappaleen käynnin ajaksi.

Luonnollisesti sekä kosmetologi että asiakkaat ovat terveitä ja täysin oireettomia hoitolassa. Varattu hoitoaika voidaan perua ilman kuluja vielä hoitopäivän aamuna klo 10.00 mennessä soittamalla p. 040 5183918. Edellisenä päivänä riittää tekstiviesti tai sähköpostiperuutus, mutta ne ovat voimassa vasta kun perumisviestin vastaanotto on vahvistettu hoitolasta.

Pysytään terveinä ja nautitaan tunnelmallisesta Joulun alusajasta.

Lämpimästi tervetuloa!

Jaa:

Uusimmat

AJANVARAUS

Palvelemme ajanvarauksissa puhelimitse 040 5183918. Tähän numeroon voit jättää myös soittopyynnön puhelinvastaajaan tai tekstiviestillä varata hoitoaikaa. Ajanvaraukset onnistuvat myös sähköpostitse: hoitola@ihonhoitokeskus.fi tai Ota yhteyttä -lomakkeella,

Lue »

Lahjakortti hemmotteluun – erikoistarjous

Tilaa nyt hemmottelulahjakortit joululahjoiksi! Lahjakortin saajalle piparkakun tuoksuinen JALKAVOIDE VELOITUKSETTA itsehoitoon kotiin mukaan. Lahjatuotteita on rajoitettu erä – toimi siis nopeasti! Tutustu Wellness-hemmotteluhoitoihimme sivustollamme www.ihonhoitokeskus.fi

Lue »

Korona-tiedote hoitolan asiakkaille

Ihonhoitokeskuksessa huolehditaan ammatillisesti hygieniasta ja turvallisuudesta. Kosmetologisi käyttää maskia ja/tai visiiriä ja kertakäyttökäsineitä asiakaspalvelussa. Hoitola tuuletetaan raikkaaksi jokaisen asiakaskäynnin välillä hoitohuoneen parvekeovesta ja työvälineet steriloidaan

Lue »
Arkisto