Wellness – kokonaisvaltaista hyvinvointia ja vastuuntuntoista kauneutta

PHYT'S -hoidot

Koska sinä olet ainutlaatuinen, tarjoan sinulle ihosi tarpeiden mukaan räätälöidyn PHYT´S -kasvohoidon ja/tai vartalohoidon. Niissä yhdistyy huippulaadukas ihonhoito SKY-kosmetologin käsin tekemään hemmotteluun – turvallisesti ja tehokkaasti.

100 % luomuhoidoilla kohti parempaa huomista

Yhä useammat ihmiset etsivät tuotteita, mitkä ovat luonnollisia tai luomusertifioituja. Ihmiset alkavat tulla yhä huolestuneemmiksi ei vain omasta terveydestään, vaan myös koko planeetan terveydestä ja saastekuormasta, jonka sille aiheutamme.
Luomu- ja luonnolliset tuotteet ovat ylivoimaisia, kun ne tehdään terveys ja luonnon sopusointu mielessä. Ihonhoitokeskuksessa käytössä olevan ammattihoitosarjan – PHYT’S – kehittäjät ovat aina tienneet, että todella tehokas ihonhoito tulee luonnosta itsestään. PHYT’S on alkuperäinen 50-vuotias luomubrändi, joka sisältää vain 100% luonnollisia raaka-aineita ja ne on valmistettu ilman eläinkokeita.

Terveys, kauneus ja ympäristö nivoutuvat yhteen

PHYT’S tarjoaa luonnollisia ja luomuun perustuvia tuotteita, jotka tukevat ympäristöä säästävää kehitystä ja ekologiaa yhtä hyvin kuin kauneutta ja terveyttä. Valitsemalla PHYT´S -hoidot ja tuotteet saat luonnon tehokkaimmat luomukomponentit käyttöösi ilman keinotekoisia säilöntäaineita.

 

Cosmebio -sertifikaatti

PHYT´S ylittää kaikkien luomusertifikaattien edellytykset, sillä tuotteet on tehty 100 % luonnonraaka-aineista, täydellisen turvallisen ja tehokkaan hoitotuloksen aikaansaamiseksi. Luonnolliset raaka-aineet ilman keinotekoisia säilöntäaineita ovat kaikkien PHYT´S -tuotteiden perusta. Yksittäispakatut ampullit hoitolassa takaavat parhaimman mahdollisen hygienian ja tuoreuden. Kosmetologinasi opastan sinua ihosi mukaisten kotihoitotuotteiden valintaan ja käyttöön.

PHYT´Sin käyttämä Cosmebio -sertifikaatti edellyttää seuraavaa​:

  • Vähintään 95 % kasviperäisestä raaka-aineesta on oltava luomuviljeltyjä.
  • Vähintään 10 % kaikista raaka-aineista vesi mukaan lukien oltava luomua.
  • Vähintään 95 % kaikista raaka-aineista on oltava orgaanista alkuperää

PHYT'S -luonnonkosmetiikka itsehoitotuotteet

PHYT’S on täydellinen luonnonmukainen hoitolinja. PHYT’S TM laboratoriot käyttävät tuotteissaan ainoastaan 100% luonnollisia raaka-aineita. Yli 45 vuoden ajan PHYT’S ei ole käyttänyt kemiallisia säilöntäaineita tuotteissaan. PHYT’Sin laadun vakuutena on QUALITE FRANCE sertifikaatti.

Ihanan kokonaisvaltainen hemmottelu ja palvelu oli ammattitaitoista.
Saija A.