Kasvohoito ja laitehoito

Monipuoliset laitehoidot tehostavat merkittävästi kasvohoitoja.

Verisuonten radiofrekvenssihoito

Ihon verisuonimuutosten hoito radiofrekvenssillä on turvallinen, tehokas ja nopea laitehoito, jossa ihon laajentuneet hiusverisuonet vaalenevat pois näkyvistä (eli kasvojen ja jalkojen ohuimmat pintasuonet). Sopii erinomaisesti myös couperosan ja rosacean eli ruusufinnin hoitoon häivyttämään punoitusta. Useimmat asiakkaat tarvitsevat noin kolme hoitokertaa kolmen viikon välein. Hyviä hoitotuloksia jo vuodesta 2007. Poistamme myös pieniä punaisia verisuonikasvaimia ja fibroomia eli varsiluomia.

radiofrekvenssihoito

Dermaplaning

Kasvojen ihon hoito, joka manuaalisesti kuorii ihon uloimman kuivan pintakerroksen ja poistaa ohuen nukkamaisen karvoituksen. Tuloksena on välittömästi tasainen, kirkas ja syväpuhdas iho. Hoito on turvallinen ja kivuton vain koulutetun SKY-kosmetologin tai sairaanhoitajan tekemänä. Paras hoitotulos saavutetaan jos viikkoa ennen Dermaplaning-käsittelyä tehdään hoitolassa ihon kemiallinen kuorinta.

Dermaplaning voidaan toistaa kuukauden välein jolloin ihon pinnan epätasaisuudet kuten rypyt ja arvet silottuvat, hoitotuotteet imeytyvät maksimaalisesti ja ihon napakkuus vahvistuu käsittelyistä. Jälkihoitona on kotona ihotyypin mukaiset hoitotuotteet ja uv-suojaus joihin saat opastuksen kosmetologiltasi.

Dermaplaning voidaan yhdistää muihin kasvohoitoihin. Yksilöllisellä hoitokokonaisuudella on mahdollista saada välittömästi huomattavia parannuksia ihon kuntoon.

Ultraääni-ihonpuhdistus

Miellyttävä ihon kuorinta ja kivuton ihon syväpuhdistus kaikille ihotyypeille, erityisesti epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Ultraäänikäsittelyn jälkeen on mahdollista tehdä valko- ja mustapäiden poistoa mekaanisesti tai tehostaa hoidon talinteritystä hillitsevää vaikutusta LED-valolla, jolloin saat nauttia ultrapuhtaasta ja pehmeästä ihosta hyvin pitkään. Pitkäkestoiset hoitotulokset saadaan kosmetologihoitolassa tehdyn hoitosarjan myötä 3-5 hoitoa kahden viikon välein.

Mikroneulaus

Sarjahoitona mikroneulaus aktivoi ihon luontaista kollageenin tuotantoa sekä tasoittaa ihon pinnan ja värin epätasaisuuksia. Mikroneulauksella saavutetaan selkeitä muutoksia ihon uudistumisessa ja vahvistumisessa. Sitä suositellaan monille eri iho-ongelmille, kuten juonteille ja rypyille, veltostuneelle iholle, pigmenttitummentumien hoitoon, epätasaiselle, suurihuokoiselle iholle ja pinnallisille aknearville. Hoito aktivoi ihon aineenvaihdunnan ja hoitotuotteiden tehokkaan imeytymisen.Mikroneulaus-sarjaa (6 hoitoa) edeltävä yksi kemiallinen kuorinta ja LED-valohoito parantavat merkittävästi hoitotulosta. Rullalla tehty hoito tuntuu kevyenä pistelynä, mutta ei ole kivulias.

Uudistava kemiallinen kuorinta

kirkastaa, pehmittää ja tasoittaa ihoa tehokkaasti. Hoito sisältää mm. 30 % glukoliinihappoa, mikä tekee ihon säteilevän kauniiksi. Suosittu hoito ennen juhlia. Voimme yhdistää kemialliseen kuorintaan LED-valon, jolloin hoidon vaikutus paranee entisestään. Sarjahoitona tehtynä (4 hoitoa 10 päivän välein) kiinteyttää ja syväpuhdistaa ihon.

Tehokosteuttava kasvohoito

Hoito tekee ihosta täyteläisen, pehmeän ja silkkisen. Luonnonmukaisten kosteuttavien aktiiviaineiden imeytymistä tehostetaan LED-valolla, ultraäänellä tai lymfahieronnalla ihotarpeiden mukaan. Hoitotulos näkyy ihon värin kirkastumisena ja ihon kimmoisuuden lisääntymisenä.

Vaikuttavana raaka-aineena mm. puuvillakukkauute, magnolia, aloe vera ja e-vitamiini.

Mikrovirtahoito

Tuloksena on ikääntyvän ihon kiinteytyminen ja elävöityminen, aineenvaihdunnan elpyminen sekä kasvolihasten vahvistuminen.

Nannic-itsehoitotuotteet

Nannicin hoitotuotteet eivät sisällä yleisesti käytettäviä, ihon hydrolipidikalvoa tuhoavia kemiallisia emulgaattoreita eikä voimakkaita tuoksuja. Lamellaarirakenne jäljittelee ihon luontaista hydrolipidikalvoa, jolloin kevyillä hoitotuoteilla on hyvä imeytyvyys ihon syvempiin kerroksiin.

Aktiivisten aineiden kuljettimina toimivat misellit, jotka koostuvat lipideistä ja vedestä. Huolellisesti valitut tehoaineet pystyvät siksi vaikuttamaan ihon ongelmiin, kuten couperosaan tai pigmenttiläiskiin.

Kaikki Nannic hoitotuotteet on pakattu ilmatiiviisiin pumppupulloihin jolloin tuotteet eivät ole kosketuksessa ilman, sormien tai spaatteleiden kanssa. Tuotteen pakkausmuoto mahdollistaa sen, että säilöntäaineiden määrä on minimi.

Nannic ihonhoitotuotteet sisältävät tieteellisesti tutkittuja tehokkaita raaka-aineita, mm. peptidejä, vitamiineja, antioksidantteja sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa. Säännöllisesti käytettynä tuotteet aktivoivat ihon solutoimintaa luontaisesti.

Olen aloittanut käynnit Sarilla kasvohoidoissa 15 vuotta sitten kun ihoni oli huonossa kunnossa. Ongelmat poistuivat nopeasti. Tyytyväisenä asiakkaana hoitoihin ja tuotteisiin olen tällä tiellä edelleen.
Leena H.