IPL-valoimpulssi pysyvä karvanpoisto

Vakuuttavat tulokset täysin turvallisesti

Sarjahoidolla jopa 90 % karvankasvun väheneminen pysyvästi kasvoilta ja vartalolta

(sarjahoito eli säännölliset hoitokäynnit yksilöllisen hoitosuunnitelman mukaisesti)

Ihonhoitokeskuksessa on vahva kokemus karvanpoistosta valoimpulssilla jo vuodesta 2003 lähtien.

IPL Intensed Pulsed Light eli valoimpulssihoito perustuu samaan toimintaperiaatteeseen kuin laserkarvanpoisto. Hyvä hoitotulos laser- ja IPL-hoidoissa edellyttää karvojen olevan ihon väriä tummempia.

Meillä et pety hoitotuloksiin – hoidot ovat vapauttaneet asiakkaamme jatkuvasta karvojen poistosta kivuttomasti, turvallisesti ja pysyvästi.

Hoidon hinta määräytyy hoitoalueen laajuuden mukaan, alkaen 100 €.

Valoimpulssihoitomme tarjoavat seuraavat edut

IPL on tehokkain kosmetologihoito pysyvään karvankasvun vähenemiseen. Hoidot ovat nopeita, esim. kasvojen käsittely 5-10 min. Pidempi, tunnin pituinen hoitoaika varataan laajoille alueille kuten miesten selän karvoitus tai naisilla säärikarvat.

Riippuen yksilöllisistä eroista karvankasvussa, käsittely toistetaan 3-10 kertaa. Hoitoväli vaihtelee hoidon tarpeen ja hoitosarjan vaiheen mukaan kolmesta viikosta kahteen kuukauteen.

Hoidossa valo tunkeutuu karvatupessa ihokarvan melaniin eli väripigmenttiin ja karvanmuodostus heikkenee asteittain. Valoimpulssihoito sopii karvojen poistoon kasvoista, kainaloista, bikinialueelta, jaloista, käsivarsista, selästä jne. Valoimpulssi hyydyttää karvankasvusolut ja pysäyttää karvatupen toiminnan jolloin karvat irtoavat 2 – 3 viikon kuluttua hoidosta. Uusi hoito tehdään kun uutta ohuempaa karvaa alkaa kasvamaan – noin 3 viikon kuluttua entisten irtoamisesta.

Teemme hoidot laitteella, joka ei aiheuta kipua eikä epämiellyttäviä jälkituntemuksia. Hoidot sopivat herkällekin ihoalueelle kuten naisilla kasvot tai intiimialue.

HUOM. Karvat tulee ajella kotona lyhyiksi ennen hoitoon tuloa, koska IPL tehoaa parhaiten noin 1 mm pituiseen sänkikarvaan. Hoitojen välissä karvat saa ajella tarpeen mukaan. Iho tulee suojata normaalisti auringon UV-säteilyltä korkeakertoimisella voiteella ennen ja jälkeen hoidon.

Parhaat hoitotulokset saavutetaan jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti suunnitellulla hoitosarjalla. Alkuanalyysissä kartoitetaan ihon ja karvojen väri (hoitoa ei tehdä valkoisille karvoille), karvan laatu ja kasvunopeus, aikaisemmat karvanpoistomenetelmät, taustalla mahdollisesti vaikuttavat sairaudet ja lääkitykset. Näiden esitietojen perusteella valitaan parhaan hoitotuloksen antama valoimpulssivälähdysten määrä ja voimakkuus.

Ihonhoitokeskuksen karvanpoistoklinikalla on kokemus tuhansista IPL-hoidoista vuodesta 2003 lähtien erilaisille asiakkaille. Hoitoomme ei liity ihon palovammavaaraa, koska käytämme iholla väliaineena viileää geeliä ja aina yksilöllisesti säädettyä laitetehoa. Varmistaaksemme turvallisuuden yhdistettynä tehokkaisiin tuloksiin, emme käytä hoitojen tekemiseen työharjoittelijoita. Maksimaalinen tehokkuus ja turvallisuus perustuu kokemuksen tuomaan ammattitaitoon ja säännöllisesti huollettuun sertifioituun IPL-laitteeseen.

Valoimpulssihoito on samalla myös ihonhoitoa sillä se kirkastaa ihon väriä, rauhoittaa karvatupentulehduksia ja punoittavia ”arpia” johtuen aikaisemmista kotikarvanpoistoista. Valovaurioituneessa ihossa (auringon aiheuttamat pigmenttimuutokset) laitteen muodostama lämpö edistää kollageenin tuotantoa napakoittaen ihoa.

Kivuttomuuden ja nopeuden lisäksi hoidoissa on miellyttävä käydä: Ihonhoitokeskus on rauhallinen ja kaunis hoitola Jyväskylän keskustassa arvostetun Säätöpankki-talon ylimmässä kerroksessa (sisäänkäynti Kilpisenkadulta). Asiakkaamme arvostavat yksityisyyttä karvanpoistoissa – toimimme ajanvarauksella yksi asiakas kerrallaan.

 

Sarin luotettavissa käsissä on helppo käydä asioimassa. Varsinkin jos olet harkinnut IPL-hoitoa. Nopeaa ja helppoa.
Saara I.